top of page
  • Maria

Näin tilaat lääkkeet ketterästi kotiin

Pähkäiletkö, että et ehdi aina juoksemaan apteekkiin lääkkeitä hakemaan?


Monesti arjen keskellä apteekkiin meneminen ja siellä jonottaminen vie myös paljon aikaa. Lähdepä vielä lasten kanssa jonottamaan apteekkiin, niin hikikarpalot virtaa otsasta vain. Oh lord!Tilaa suoraan kotiin


Nyt vasta jälkiviiveellä itsekin tajusin, että kannattaa tilata lääkkeet suoraan kotiin aina!

Yliopiston apteekista sain reseptilääkkeet sekä muut ostokset hoidettua samalla kertaa ja lääkkeet tulivat kotiin perille nopeasti.

Puolitoista päivää meni paketin perille tulossa, koska tein tilauksen myöhään illalla.


Säästin vähintään yhden tunnin menemättä itse jalkaisin apteekkiin!


Verkkoapteekkitilaus
Yliopiston apteekin kautta saa ketterästi tilattua lääkkeet verkkokaupan kautta suoranaan kotiin. Suosittelen ehdottomasti verkkoapteekkitilauksia!


Kanta-asiakaskortin alle saat lisättyä lapsesi tiedot


Mikäli sinulla on Yliopiston apteekin Uniikkikortti- jäsenyys, niin voit lisätä lapsesi saman kortin alle, jos heillä ei ole kanta-asiakkuuskorttia omalla nimellä erikseen. Farmaseutti teki tämän etänä siis chatin välityksellä, kun tein ostoksia samalla.


Lääketilausta tehdessä (reseptilääkkeet) farmaseutti tarkistaa lääkereseptit ja hän käy Omakannassa vielä tarkistamassa tiedot. Tämän jälkeen hän sitten lisää tuotteet lopullisesti ostoskoriin ja pääset maksamaan kaikki ostokset. (Tämä kaikki siis tapahtuu chat-palvelun kautta apteekin omien verkkosivujen kautta, kun olet verkkokaupassa.)


Palvelu oli erittäin nopeaa ja asiantuntevaa. Verkkokaupassa oli miellyttävää asioida ja yllätyin positiivisesti palvelukokonaisuuteen.


Lähdetkö apteekkiin tällä kelillä? Vai olisiko fiksumpaa ennakoida ja tilata ainakin reseptilääkkeet verkkoapteekin kautta suoraan kotiin?


Valitse kotiin toimitus


Valitsin Schenkerin lukuisista muista lähettipalveluista, koska palvelu on toiminut aina kiitettävästi heidän kauttaan.


Lääkkeitä en tietenkään halunnut haettavaksi Postin koodilokerikosta, koska sinnekin olisi pitänyt kävellä erikseen ja tämä olisi tietänyt myös kävelyä edes taas.


Jos tilaat yli 55 euron arvosta, niin postitus on myös ilmaista. Muutoin toimitus on 4,90€, joka on edullinen hinta sekin, jos laskee paljon aikaa säästää ja matkoja.Pääkaupunkiseudulla voit myös Woltata!


Myöhemmin huomasin, että, jos tavan särkylääkkeitä tarvitsee, niin lähiapteekeista voi tilata myös Woltin kautta peruslääkkeitä kotiin saman tien. (Ei koske reseptilääkkeitä.)


Jos särkylääkkeet, laastarit loppuu tai kuumemittari hajoaa, niin nyt tiedän, että apteekkiin ei tarvitse viimeisillä voimilla raahautua.


Lähetti nimittäin toimittaa kaiken perille alle tunnissa!


Onko sinulla millaisia kokemuksia apteekkien verkkokauppa asioinneista?
MARIA M


Bloggaajana toimii vähän yli 40- vuotias sydänlapsen äiti Maria, jolla on kolme lasta.

Yhdellä lapsellani on synnynnäinen sydänvika TGA (+VSD) sekä alhainen hemoglobiini tuo omat haasteensa. Keskimmäisellä lapsella on todettu Basedow 3- vuotiaana, joka on harvinainen autoimmuunisairaus pienellä lapsella.


Arvokas erityislapsi blogin aihealueita ovat erityislapsiperheet,

hyvinvointi ja terveys, koska nämä liittyvät ja nivoutuvat yhteen.


Maria kirjoittaa blogia suurella sydämellä pohtien ja tuoden omia kokemuksiaan

myös aidosti esille.


Etsikö lisää tietoa tai vertaistukea?


Meidän perheemme elämästä jaan enemmän tietoa Instagramin puolella.Arvokas erityislapsi yhteisö

sosiaalisessa mediassa:

Facebook

Instagram

31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page